Over Hacienda la Suerte


Hacienda La Suerte is een plek om verliefd op te worden, het ligt in het dorpje Villanueva de Tapia in het hart van Andalusiƫ en dat is een streek om van te houden. Op een unieke locatie achter de golvende heuvels nabij een aantal pittoreske witte dorpjes, in de nabijheid van de zachtgroene olijfbomen, waarvan we er zelf 50 op ons land hebben staan, ligt onze Hacienda La Suerte.
Door de gunstige geografische ligging, precies op het meetingpoint waar de 3 provincies, Malaga, Granada en Cordoba samenkomen biedt Hacienda La Suerte veel mogelijkheden voor een afwisselende vakantie! Het wegennet in Andalusiƫ is uitstekend en door de prachtige vergezichten onderweg bent u in een mum van tijd op de plaats van bestemming. Hacienda La Suerte is een perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de volgende steden:

Villanueva de Tapia- Malaga 45 min
Villanueva de Tapia- Granada 50 min
Villanueva de Tapia- Marbella 75 min
Villanueva de Tapia- Nerja 75 min
Villanueva de Tapia- Cordoba 80 min
Villanueva de Tapia- Ronda 90 min
Villanueva de Tapia- Sevilla 110 min

Bij Hacienda La Suerte kun je jezelf zijn, je ervaart er geen stress je kunt er ontspannen en onthaasten, relaxen bij het zwembad met een boek en een goed glas wijn, afgewisseld met een uitstapje naar de pittoreske witte dorpjes of culturele steden, maar ook een dagje strand behoord tot de mogelijkheden. De eigenaren Lesley en Ira Seur hebben twee jaar de boerderij flink onderhanden genomen om het een comfortabele en stylvolle vakantievilla te laten worden.

Een overnachting op deze droomlocatie zal je nog lang bijblijven!